MARSHALL BOYA / Cuprinol
Cuprinol
Isınmaya başlanan havalarla birlikte, güneşin tadını çıkarmaya hazırlanırken bahçelerde, teraslarda ve verandalarda sizlere eşlik edecek ahşap malzeme ve mobilyaların bakımı ve korunmasıyla ilgilenmenin tam zamanı... Tüm yıl güneşin ışınları, yağış ve çeşitli dış etmenlerce yıpranan açık hava ahşap mobilya ve zemin ahşapları, Cuprinol serisiyle baharı yenilenmiş olarak ve stilinizi yansıtarak karşılayacaktır.


Bahçe Ahşap Zemin Döşeme Koruyucuları

 

Bahçe Ahşap Zemin Döşemesi Yenileyici
Grileşmiş, hava koşulları nedeni ile yıpranmş bahçe ahşap zemin döşemenizi orjinal rengine kavuşturacak kullanımı kolay bir jel. Ambalaj:2,5 Lt.

 

Ultra Sert Ahşap Zemin Döşeme Renklendirici
Yürüme yoğunluğuna karşı dayanıklı olması için özel olarak tasarlanmıştır. Sağlamaşınmaya ve kaymaya karşı dayanıklı formülü ile uzun süre renk dayanımı ve koruma sağlar. Ambalaj: 2,5 Lt.

 

Bahçe Mobilyası Koruma Ürünleri

 

Bahçe Mobilyası Temizleyici
Temizler ve yeniler; ahşap bahçe mobilyalarının düzenli temizliği için çok uygundur. Ambalaj:500ml.

Bahçe Mobilyası Canlandırıcı Kit
Bahçe mobilyası yenileyiciyi fırça ile uygulayın.Ovma bezi yadımıyla ahşaba yedirin ve 15 dakika kendi haline bırakın. Su ile durulayın.

 

Bahçe Mobilyası Yenileyici
Hava koşulları nedeniyle yıpranmış ahşap yüzeylerde grileşmeyi yok etmek ve orjinal altın rengine kavuşturmak için kullanılabilecek çabuk etki eden, kullanımı kolay bir jeldir. Ambalaj: 1 Lt.

 

Bahçe Mobilyası Tik Ağacı Yağı
sert ahşaptan bahçe mobilyalarını besleme ve korumanın geleneksel yöntemidir. Tik yağı hava koşulları sonucunda kaybedilen doğal yağların yerine geçer ve ahşabın doğal renginin ve su iticiliğinin korumasını sağlar. Ambalaj: 0,5 - 1 lt

 
KARDEŞ FİRMAMIZ GÜRKARA BOYA LTD.ŞTİ.KURULDU
01/04/2010 Tarihi itibariyle Kardeş Firmamız GÜRKARA BOYA İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kuruldu. ...
Detaylar>>
YENİ WEB SİTEMİZ YAYINDA
Yeni Web sitemiz Mart 2010 Tarihi İtibariyle yayına açılmıştır.Artık Ürünlerimize ve Güncel Fiyatlarımıza Anında Ulaşabileceksiniz ...
Detaylar>>
 

Gürbüz Kara Boya ve İnşaat Malzemeleri © 2010 Her Hakkı Saklıdır. Designed By ASD Tasarım